15-daagse autorondreis Het Beste van Thailand v.a. € 1534,-

Autorondreizen door Thailand (Self Drive)
Plaats reactie
Bericht
Auteur
reizen
Medewerker
Medewerker
Berichten: 92
Lid geworden op: vrijdag 27 augustus 2010, 12:56

15-daagse autorondreis Het Beste van Thailand v.a. € 1534,-

#1 Bericht door reizen » zaterdag 25 augustus 2012, 12:05

15 dagen vanaf € 1534Tijdens deze autoreis ontdekt u indrukwekkende historische parken, prachtig natuurschoon, idyllisch gelegen dorpen van bergvolkeren en kleurrijke markten. U bezoekt het historische park Ayutthaya met zijn prachtige ruïnes en via mooie natuurparken rijdt u naar het noorden van Thailand. Hier kunt u een bezoek brengen aan de wereldberoemde ‘Longnecks’ en aan de Gouden Driehoek, het drielandenpunt van Thailand, Birma en Laos. Uw autorondreis eindigt in het gezellige Chiang Mai, waar u o.a. een tocht op een olifant kunt maken.

De hoofdbestuurder dient als 1e persoon in de boeking vermeld te worden. Tevens dient deze persoon in het bezit te zijn van een creditcard op zijn/haar eigen naam.

• Reisduur: 15 dagen
• Prijs vanaf € 1534 (p.p. bij 2 personen/ dagen)

Deze reis boeken!
Afbeelding


Dagprogramma:

Dag 1: Amsterdam - Bangkok
Vertrek uit Amsterdam voor uw vlucht naar Bangkok.

Dag 2: Bangkok (ca. 80 km)
Na aankomst volgt de transfer naar uw hotel in Bangkok. U kunt de tijd nemen de stad te ontdekken. U verblijft 1 nacht in deze wereldstad.

Dag 3: Bangkok - Ayutthaya (ca. 80 km)
Nadat u de auto bij uw hotel, samen met de nodige informatie en instructies, heeft ontvangen kunt u aan uw avontuur beginnen. U rijdt naar de oude hoofdstad Ayutthaya en kunt onderweg een bezoek brengen aan de Bang Pa-In zomerresidentie van het koningshuis.

Dag 4: Ayutthaya - Tak (ca. 390 km)
Na een vroeg ontbijt rijdt u via Nakhon Sawan en Kamphaeng Phet naar Tak. Een bezoek aan het Kamphaeng Phet Historical Park mag u niet overslaan.

Dag 5: Tak - Mae Sot (ca. 90 km)
U rijdt door een mooi en heuvelachtig gebied met 2 nationale parken naar Mae Sot, bekend om zijn levendige grensmarkt.

Dag 6: Mae Sot - Mae Sariang (ca. 232 km)
Een prachtige route langs de Moei rivier en grens met Birma naar Mae Sariang, gelegen in de vallei van de Yuam rivier. U passeert o.a. een vluchtelingenkamp van de Karen bergstam en het dorpje Tha Song Yang waar de tijd lijkt stil te staan. De panorama’s onderweg bieden vele fotomomenten.

Dag 7: Mae Sariang - Mae Hong Son (ca. 190 km)
Bij een vroeg vertrek kunt u een bezoek brengen aan de Mae Surin waterval. In Mae Hong Son vindt u o.a. in Birmaanse stijl gebouwde tempelcomplexen. U verblijft 2 nachten in Mae Hong Son.

Dag 8: Mae Hong Son
U kunt een bezoek brengen aan één van de meest opmerkelijke bergstammen ter wereld, de ‘Longnecks’, waar ‘uitverkoren’ vrouwen zware koperen ringen om hun nek, armen en benen dragen. Dit dorp is per longtailboot over de Pai rivier te bereiken.

Dag 9: Mae Hong Son - Pai (ca. 109 km)
U rijdt door een spectaculair berglandschap, één van de uitlopers van de Himalaya. Wij raden u aan de ‘vissengrot’, waar u grote blauwe karpers te eten kunt geven, en de Tham Lod grotten te bezoeken.

Dag 10: Pai - Thaton (ca. 270 km)
Uw route voert o.a. langs de Lisu en Meo bergstammen. Via de markt in Mae Malai en de schitterende karstformaties rondom Chiang Dao bereikt u Thaton, idyllisch gelegen aan de Maekok rivier.

Dag 11: Thaton - Gouden Driehoek - Chiang Rai (ca. 200 km)
In het uitgestrekte Doi Mae Salong gebergte passeert u o.a. de oude Chinese Kuomintang vesting en de Mae Fah Luang tuinen. In Mae Sai kunt u de Indo-China markt bezoeken, terwijl een boottocht op de Mekong rivier naar het in Laos gelegen Don Sao eiland zeker de moeite waard is. U verblijft 1 nacht in Chiang Rai.

Dag 12: Chiang Rai - Chiang Mai (ca. 180 km)
U rijdt over de bosrijke Doi Saket route en passeert o.a. de unieke Wat Rong Khun tempel, de Mae Ka Chan warmwaterbronnen en het Mae Kuang reservoir. U verblijft 2 nachten in Chiang Mai in een centraal gelegen hotel.

Dag 13: Chiang Mai - Doi Suthep - Chiang Mai (ca. 40 km)
U kunt een bezoek brengen aan de belangrijkste tempel in Noord- Thailand, de Wat Doi Suthep. In Sankamphaeng worden o.a. zijde en parasols met de hand vervaardigd.

Dag 14: Chiang Mai - Bangkok
Een waardige afsluiter van uw verblijf in Chiang Mai is een bezoek aan het Mae Taman olifantenkamp in de Mae Taeng vallei, waar u naast een olifantensafari ook een tocht per bamboeraft kunt maken. Om ca. 18.00 uur wordt de auto bij het door u gekozen hotel opgehaald. In de vroege avond volgt de transfer naar de luchthaven van Chiang Mai voor uw vlucht naar Bangkok.

Dag 15: Bangkok - Amsterdam
Kort na middernacht vertrekt uw vlucht naar Amsterdam, waar u ’s morgens aankomt.


Meer informatie of deze reis boeken!

Deze Reis wordt u aangeboden door De Jong Intra

Afbeelding

Druk en zetfouten voorbehouden!


Plaats reactie

Terug naar “Autorondreizen”